Butuc usa BMW defect, nu-i bai folosesc telecomanda.

Reparatie butuc usa stanga la un BMW seria 3. O piesa mica de aluminiu rupta, de numai cativa lei, va poate opri sa…

Posted by Deblocari USI Cluj on Tuesday, November 21, 2017

Situatie foarte comuna:

Butucii la ditamai masinile de lux sunt facuti cu componente de foarte slaba calitate, din zamac (Aliaj de zinc, aluminiu, magneziu și cupru). Se rupe o astfel de piesa (de obicei cand e frig afara) si nu mai poti deschide BeeMWeu’. Nu-i bai, zic proprietarii, la ce am eu nevoie de cheie, ca am telecomanda.

Buunn… merge si asa :)) Dar dupa un timp, alta situatie foarte comuna, ce crezi ca se intampla?

  1. Se desincronizeaza telecomanda, trebuie dus la un electrician auto, dar tu esti afara nu ai cum sa deschizi masina… e de rau.
  2. Se descarca bateria din telecomanda. O schimbi, dar intre timp s-a desincronizat, trebuie dus la un electrician auto, aceasi situatie ca mai sus … mai greu.
  3. Ai lasat cheia in contact si dracusorul a inchis masina, s-a blocat cu cheile inauntru… nu-i bine.
  4. Ai deschis doar portbagajul, ai vrut sa cauti ceva in sacosa ca a trimis soacra ceva vecinei, ai lasat cheia din mana, ai inchis portbagajul… cauta cheia de unde nu-i.
  5. Ai lasat farul pornit, sau ai un consumator care-ti fura curent, ramai fara baterie la masina. Stai langa ea, apesi telecomanda, care merge foarte bine, dar masina nu are curent si nu receptioneaza semnalul. Ce bine ar fi sa le puna o mufa undeva sa-i dai curent din afara, de la Dacia vecinului 🙂

Ce faci in aceste cazuri? Iti suni mecanicul sau la reprezentanta si ei …. iti spun sa … parampampam .. SPARGI GEAMUL!!

Sa nu uitam ca totul a pornit de la o piesa de 10 lei…

Ok, dar ce e de facut daca totusi stai langa masina si uiti la ea, si nu-ti vine sa dai cu ciocanul sau cricul in geamul masinii, sau nu ai chef sa aspiri o saptamana si dupa aia sa tot gasesti cioburi peste tot? Problema trebuie rezolvata, ca te asteapta soacra …

Solutia… in primul rand ar fi sa eviti astfel de neplaceri si sa-ti repari butucul din timp. Te costa mult mai putin decat schimbatul geamului si aspiratul si electricianul si … gura soacrei.

Daca totusi nu ai apucat sa repari butucul, dar nu-ti vine sa crezi ca reprezentanta e in stare sa recomande asa ceva sa spargi geamul, atunci:

CHEMI UN SPECIALIST DE DEBLOCARI USI AUTO!

Te costa deplasare, manopera si in cel mai rau caz repararea butucului, care oricum trebuia/trebuie facut 🙂

 

ing. Tobias Tibor Attila PFA

0752976701

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *