Cum deschizi masina când bateria este descărcată?

Deblocarea masinii când bateria este moartă

Ai lăsat lumina pornita pe mașină aseară?

Aceasta este o veste deosebit de proastă pentru baterie, care a rămas fără suflu. Același lucru se aplică dacă autovehiculul dvs. este avariat: dacă bateria este descărcată, nu veți mai merge nicăieri cu mașina. Dar nu vă faceți griji, nu totul este pierdut! Nu este imposibil să deschideți vehicolul chiar și atunci când bateria este descărcată.

Bateria este unul dintre organele vitale ale mașinii, iar dacă scade sub 6V sau s-a defectat, este posibil să nu puteți deschide ușile cu cheie mecanica, chiar dacă sunteți gata de plecare cu mașina. Pentru ca mașina dvs. să scape această poveste nevătămată, nu este o idee bună să începeți să o mesteriți sau să o deblocați singuri. Cu toate acestea, un specialist vă poate ajuta rapid.

 

 

În cazul în care bateria este descărcată, nu așteptați până rămâneți pe afară!

Lăsarea luminilor aprinse sau închiderea ușilor poate fi o greșeală a oricui – o greșeală zilnică la care nu te poți pregăti. Există însă semne că bateria este descărcată și cu puțină grijă poți preveni să stai cu brațele închise.

Dacă simțiți că mașina pornește mai greu decât de obicei, s-ar putea să suspectati că bateria dvs. se descarca. Cu modele mai noi, situația este mai simplă, deoarece atunci când vehiculul simte că alimentarea sa scade, controlul electric este pur și simplu dezactivat.

 

Ce legătură are o baterie moartă cu inchiderea centralizată?


Mașinile mai vechi au un sistem de închidere centralizată care separă mecanica de motorul cu închidere centralizată, ușurând deschiderea acestor vehicule. Introducând cheia în blocare, se deschide mecanic. Dacă vă aflați în mașină, dar nu aveți cheia, puteți pur și simplu să deschideți ușile folosind maneta interioară, astfel încât e posibil ca mașina să nu pornească, dar măcar puteți ieși.

Mașinile mai tinere, pe de altă parte, sunt echipate cu încuietori electromecanice, așa că atunci când mașina este blocată și nu aveți cheia, nu o puteți debloca, deoarece electronica stochează ultima stare, care este blocarea, și puteți schimba doar asta dacă furnizați putere …

Dificultatea este că accesați bateria, în afara Ford-urilor numai după ce vă urcați în mașină, așa că aceasta este problema de rezolvat …

 

Cum deblochez inchiderea centralizată atunci când bateria mașinii este descarcată?


Întrucât problema nu este cu yala, tehnicile de deschidere a ușilor care se răspândesc precum legendele urbane nu se aplica în acest caz. Cu toate acestea, dacă încercați singuri riscati să o zgâriați, sau să stricati sistemul de inchidere, bateria va rămâne tot descarcată și încă nu puteți porni pe drum.

Cu toate acestea, un specialist în domeniu poate furniza curent la locația corectă și poate utiliza un mecanism special de deblocare pentru a debloca mașina fără a o zgâria. După aceea, desigur, bateria va trebui să fie încărcată, dar după aceea, totul va funcționa ca înainte.

Nu va stresați, nu forțați: sună-ne și o vom deschide!